Olutravintola Konttori valittiin Vuoden Olutravintolaksi


Tiedote 23.2.2017

Helsinki Beer Festivalin asettama raati on valinnut Olutravintola Konttorin vuoden 2017 olutravintolaksi. Valinnan tekivät olutbongari Hannu Nikulainen, olutkouluttaja Mikko Salmi ja oluttoimittajat Maria Markus, Mariaana Nelimarkka, Sakari Nupponen ja Jussi Rokka.

Vuoden olutravintola valittiin nyt 11. kerran. Raati korosti valintaperusteluissaan Olutravintola Konttorin laajaa valikoimaa ja osaavaa henkilökuntaa. Tampereella liki kaksikymmentä vuotta toimineen Konttorin valttina on kaupungin laajin ja tiuhaan vaihtuva olutvalikoima. Konttoria vuodesta 2014 luotsannut Antti Hannula tekeekin aktiivista työtä metsästäessään olutharrastajien arvostamia herkkuja ympäri maailmaa.

”Pyrimme olemaan tuntosarvet herkkänä koko ajan. Konttorin laadukas maine ja hyvät suhteet tavarantoimittajiin takaavat sen, että pystymme pitämään ravintolan valikoiman tasokkaana” Antti Hannula kertoo. Konttorin valikoimassa on tällä hetkellä noin 250 erilaista olutta ja siideriä, jotka vaihtuvat tiheästi sesongin mukaan.

Valikoiman lisäksi valintaraati antoi Konttorille kiitosta ystävällisestä ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta. Konttorin pitkäaikainen henkilökunta on vihkiytynyt työlleen ja heistä huokuu ylpeys osaamisestaan ja ravintolastaan.

Valintaraadin antamassa tiedotteessa raadin jäsenet onnittelivat myös itseään onnistuttuaan löytämään pitkäjänteisesti toimivan olutravintolahelmen, joka ei ole liiaksi paistatellut julkisuudessa. Olutravintola Konttori on keskittynyt olemaan hyvä olutravintola!

Olutravintola Konttori on perustettu vuonna 1999. Ravintola kuuluu perheyhtiönä toimivaan Restbar Groupiin, jonka muita ravintoloita ovat Pepperit Nokialla, Kangasalla ja Ylöjärvellä. Restbar Groupin pääomistajia ovat Minna Kaikkonen, Timo Hannula ja Mikko Hannula.

Lisätietoja:
1) Toimitusjohtaja Antti Hannula, Kaupunkiravintolat Oy p. 045 1114170, antti.hannula@konttori.fi
2) Markku Korhonen, Helsinki Beer Festival p. 040 7077771, markku.korhonen@helsinkibeerfestival.fi