Etäkonttori


Etäkonttori ja baarimikko juhliin

Etäkonttori mahdollistaa oman oluttiskin tilaamisen juhliin. Yllätä vieraasi tarjoamalla laadukkaita oluita baarimikon eli Olutravintola Konttorin oluen asiantuntijan luotsaamana. Voit itse nauttia illasta kun oluen ammattilainen hoitaa juomatarjoilun puolestasi. Olutbaari juhliin ja tapahtumiin on mitä parhain vetonaula!

Etäkonttorilla juomatarjoilussa mennään laatu edellä. Valitse omat suosikkisi tai halutessasi ehdotamme  sopivaa tuotekattausta laajasta valikoimastamme jopa neljään eri hanaan. Noudatamme tarkasti alkoholilakia, joten asiakkaana hankit itse juomat teille toimitetun listan pohjalta – kerromme mistä ja miten.

Saavumme luoksesi Pirkanmaan alueella, 80 km säteellä Tampereesta. 

Etäkonttorin olutbaari on ollut osana elämyksellisiä asiakastilaisuuksia, henkilökunnan virkistysjuhlia, harrastustapahtumia, syntymäpäiviä ja hääjuhlia. Kokemusta ja osaamista löytyy monipuolisesti. Liikkuva pop up Etäkonttori tulee sinne missä sitä tarvitset!

Etäkonttorin olutbaari ja baarimikko juhliin on varma vetonaula

Panosta juhliisi ja yhdistä juhliesi tunnelma upeisiin ja maukkaisiin erikoisoluisiin. Etäkonttorin baarimikko tuo juhliisi luksusta ja rentoa tunnelmaa, joka varmasti hurmaa juhlaväkesi!

Tilaamalla Etäkonttorin  saat täyden palvelun paketin ilman turhaa huolta – tuomme mukanamme kaiken tarvittavan: juomat, lasit sekä tyylikkään oluttiskin laitteineen.

Itse juhlapäivänä sinun tarvitsee vain antaa meille sopiva tila – pystytämme baaritiskin ja huolehdimme ammattitaitoisesti olutbaarista koko illan ajan. Näin voit keskittyä nauttimaan juhlista ja seurasta, kun ammattilaisemme varmistavat juomien sujuvan tarjoilun ja iloisen tunnelman.

Mikäli tilaisuutesi kaipaa jäykkää, mutta asiallista palvelua, ota yhteyttä meihin!

Tilaisuudestasi voit kertoa mm. seuraavat asiat: haluttu tilaisuuden kesto, arvioitu vierasmäärä, mahdollinen tieto tapahtumapaikan alkoholiluvasta, kuinka moneen juomatuotteeseen varaudutaan (alustavasti).

Hinnat alk. 720 € + tilattavat tuotteet (sis. alv.)

Matkakulut: 20 € + 1 €/km (Konttori – tapahtumakohde – Konttori).

Hoidamme laidasta laitaan olevia tilaisuuksia, joten räätälöimme pakettimme aina juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Oli sitten kyseessä firman virkistyspäivä, hääjuhla tai 40-vuotissyntymäpäiväsi, ehdotamme mielellämme toteutusta tapahtumaasi! Kerro siis tilaisuudestasi, niin teemme tarkentavat kysymykset ja annamme tarjouksen.

KIINNOSTUITKO?

Ota yhteyttä sähköpostilla toimisto@konttori.fi

 

Avainsanat:

Etäkonttori, baarimikko juhliin Tampere, drinkkibaari juhliin Tampere, tarjoilija juhliin, olutbaari juhliin Pirkanmaa, baarimestari juhliin Tampere

 

Palvelumme löytyy myös Venuun sivuilta, täältä.